Imagoadvies:

Op dit gebied verzorgen wij workshops bedoeld om aan clienten inzicht te verschaffen over de manier waarop je gezien wordt of wil worden. Dit kan in kleine groepen, voor bedrijven, maar ook individueel.
Ageeth Sensen-Brouns is opgeleid als Imagoconsultant en specialiste in het geven van kleur en stijladviezen, deze kennis wordt regelmatig geconsulteerd bij loopbaantrajecten maar ook bij adviezen over bedrijfsuitstraling en placement.

Iedereen kent de slogan ‘Een eerste indruk maak je maar 1 keer’.
Wij staan stil bij de invloed van kleur en kleding en kijken hoe je dit kunt gebruiken om de eerste indruk positief te beïnvloeden.

Relevantie:
Maak bij je potentiële klanten/opdrachtgevers, netwerkcontacten of werkgevers de juiste indruk en vergroot daardoor je kans op opdrachten, relaties. Denk daarbij ook aan de voorbereiding op een sollicitatiegesprek of het plaatsen van de juiste foto op een CV.
Een goede eerste indruk schept vertrouwen en zorgt voor geloofwaardigheid. In een wereld die steeds visueler is ingesteld is een eerste indruk van cruciaal belang geworden. Met een juiste stijl kun je laten zien wat je persoonlijkheid verlangt. Je leert welke keuzes in kleur, materialen en stijl je kunt maken om een goede balans te brengen in je outfit maar ook in je werkomgeving, bijvoorbeeld je kantoor of bedrijfsruimte.

De workshop zijn informatief en interactief met uitdagende opdrachten.
Ageeth is self-made, oorspronkelijk opgeleid in het kappersvak en visagie en in de laatste 17 jaar als partner binnen Toproc loopbaanbegeleiding, coaching en organisatieadvies ervaren in het omgaan met nieuwe keuzes van mensen en de daarin voorkomende belemmeringen. Een van die belemmeringen kan zijn een gebrek aan zelfvertrouwen of angst om jezelf te profileren. Voor haar was dit een grote motivatie om het vak van imagoconsulente verder uit te bouwen onder de naam Sens N Colours. Inmiddels zijn er in de afgelopen jaren al veel clienten op weg geholpen naar een podium wat daarvoor onbereikbaar leek.
Een interessante tool daarbij is Het Imago Spel waarbij een analyse wordt gemaakt op maat. (eerste indruk, innerlijk versus uiterlijk en communicatie), Hiervoor heeft Ageeth de kennis en ervaring opgedaan als een van de eerste trainers op dat gebied. Haar gedrevenheid en enthousiasme maar vooral haar kennis en kunde maakt altijd veel los bij de deelnemers.

Bent u geinteresseerd in een workshop of persoonlijke analyse, neem dan contact met ons op of kijk op www.sensencolours.nl